PU Tuzla – Radna posjeta

20.03.2012 12:37

Načelnik Policijske uprave Tuzla Zoran Teofilović i načelnik OKP PU Tuzla Miralem Malkić, boravili su danas (20.03.2012.god.) u radnoj posjeti Behram-begovoj Medresi u Tuzli, gdje su se sastali sa direktorom Vahid-ef. Fazlovićem, kojom prilikom je razgovarano o aktuelnoj sigurnosnoj situaciji na području koje je u nadležnosti Policijske uprave Tuzla i preventivnim aktivnostima policije koje se poduzimaju u cilju zaštite lične i imovinske sigurnosti građana.

 

Direktor Medrese Vahid-ef Fazlović je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom saradnjom sa PU Tuzla i MUP TK-a, te današnjim sastankom kojeg je inicirala PU Tuzla, u sklopu redovnih aktivnosti u rješavanju pitanja iz oblasti sigurnosti na području općine Tuzla i unapređenja iste.

 

Načelnik PU Tuzla Zoran Teofilović je ovom prilikom istakao da će se navedene aktivnosti provoditi u kontinuitetu na nivou PU Tuzla, posebno na nižim nivoima (policijskim stanicama) kako bi, ukoliko se ukaže potreba, službenici policije mogli što efikasnije djelovati.


Preuzeto sa web stranice Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona - http://muptk.ba