Posjeta predstavnika Sportskog saveza TK-a

01.12.2011 08:04

 Ministar unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Bego Gutić primio je danas (24.11.2011.godine) u posjetu generalnog sekretara Sportskog saveza Tuzlanskog kantona Jadrana Lasetovića, kojoj su prisustvovali načelnik PU Tuzla Zoran Teofilović i stručni saradnik za školski sport Sportskog saveza TK-a Nermin Kasumović.

 

Ovom prilikom, gospodin Lasetović je uputio čestitke MUP TK-a na osvojenoj tituli prvaka na Svjetskom malonogometnom turniru za policijske službenike, održanom u mjesecu oktobru u Holandiji, te izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa MUP TK-a.

 

Takođe, ovim povodom gosp. Lasetović je u ime Sportskog saveza TK-a uručio ministru Gutiću znak Saveza, koji se inače uručuje svim prijateljima sporta, dok je ekipi MUP TK-a doniran dio sportske opreme, odnosno dresovi, kao znak podrške MUP TK-a za učešće na policijskom malonogometnom turniru naredne godine  i odbranu titule prvaka.

 

Ministar unutrašnjih poslova TK-a Bego Gutić je izrazio zahvalnost Sportskom savezu TK-a, kao i svoja očekivanja da će dosadašnja uspješna saradnja biti nastavljena i u narednom periodu, te podignuta na viši i kvalitetniji nivo.


Preuzeto sa web stranice Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona - https://muptk.ba