PU/PS Gračanica – pobjednik turnira u malom nogometu

28.05.2012 13:50

U okviru sportskih aktivnosti u povodu 22. maja – Dana policije, danas je u maloj dvorani SKPC “Mejdan” u Tuzli, sa početkom u 10.00 sati, održano finalno takmičenje u malom nogometu službenika MUP TK-a, na kojem su učestvovale 4 ekipe, koje su na kvalifikacionim turnirima izborile dalji plasman u završnicu turnira, i to: ekipa MUP TK, PU – PS Lukavac, PS Centar – PU Tuzla i PU – PS Gračanica.

 

U utakmici za 3. mjesto ekipa MUP TK-a je pobijedila ekipu PS Centar (3:0), dok je ekipa PU- PS Gračanica u finalu pobijedila ekipu PU – PS Lukavac rezultatom 3:1.

 

Najuspješnijim ekipama ministar unutrašnjih poslova TK-a Bego Gutić i v.d. policijski komesar Fadil Šljivić, uručili su prigodne pehare za postignuti uspjeh, kao i najboljem strijelcu turnira, za kojeg je proglašen Mirzet Mehić – ekipa MUP TK-a, koji je tokom turnira postigao najviše golova (ukupno sedam).

 

Prema programu sportskih aktivnosti u povodu Dana policije, u četvrtak 17.05.2012.godine, planirano je održavanje sportskog takmičenja u odbojci za žene (Sportska dvorana Lukavac) sa početkom u 08,00 sati.


Preuzeto sa web stranice Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona - https://muptk.ba