Uručena pomoć kolegama u Doboju

Shodno novonastaloj vanrednoj situaciji, prouzrokovanoj klizištima i poplavama, policijski službenici i namještenici PS Srebrenik - predstavnici sindikalne organizacije su dana 22.05.2014.godine posjetili kolege u Doboju i uručili određenu humanitarnu pomoć Policijskoj stanici 2 u Doboju, obzirom da su isti pretrpjeli veoma veliku štetu tokom elementarnih nepogoda.


Navedena humanitarna pomoć je prikupljena dijelom iz preuzetih sredstava od Sindikata policije MUP TK-a koji je bio namijenjen za obilježavanje Dana policije MUP TK-a,  a drugim dijelom iz ličnih sredstava službenika i namještenika.

Takođe, istog dana policijski službenici i namještenici PS Doboj Istok i PS Gračanica - predstavnici sindikalnih organizacija, posjetili su kolege u Doboju i uručili humanitarnu pomoć gore navedenoj policijskoj stanici.

Sadržaj humanitarne pomoći je utvrđen prema aktuelnim potrebama, kao što su: sredstva za ličnu higijenu, konzervirana i druga vrsta hrane, sredstva za dezinfekciju, voda za piće i slično.

10:02