PU Tuzla – Radna posjeta

Načelnik Policijske uprave Tuzla Zoran Teofilović i načelnik OKP PU Tuzla Miralem Malkić, boravili su danas (20.03.2012.god.) u radnoj posjeti Behram-begovoj Medresi u Tuzli, gdje su se sastali sa direktorom Vahid-ef. Fazlovićem, kojom prilikom je razgovarano o aktuelnoj sigurnosnoj situaciji na području koje je u nadležnosti Policijske uprave Tuzla i preventivnim aktivnostima policije koje se poduzimaju u cilju zaštite lične i imovinske sigurnosti građana.


 

Direktor Medrese Vahid-ef Fazlović je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom saradnjom sa PU Tuzla i MUP TK-a, te današnjim sastankom kojeg je inicirala PU Tuzla, u sklopu redovnih aktivnosti u rješavanju pitanja iz oblasti sigurnosti na području općine Tuzla i unapređenja iste.

 

Načelnik PU Tuzla Zoran Teofilović je ovom prilikom istakao da će se navedene aktivnosti provoditi u kontinuitetu na nivou PU Tuzla, posebno na nižim nivoima (policijskim stanicama) kako bi, ukoliko se ukaže potreba, službenici policije mogli što efikasnije djelovati.

12:37